Total Pageviews

Sunday, October 10, 2010

10.10.2010 | 10. Oktober 2010.

Ini adalah tarikh keramat bagi tahun ini. Datuk Sheik Muzaffar berkahwin pada tarikh ini dan tidak lupa juga ramai lagi rakan-rakan, saudara dan juga artis yang melangsungkan perkahwinan mereka pada tanggal 10.10.10.

Apa yang ingin ku coretkan pada tinta blog ini adalah berkenaan dengan petikan dari Facebook Dato' Sahol Hamid, Naib Canselor UiTM.
Kebajikan pelajar UiTM termasuk pelajar NR amat saya titiberatkan.Mulai Ahad ini (10/10/10),UiTM menyewa 3 court badminton dan 1 court futsal buat pelajar NR di pasaraya Bintang,Sek 7,S.Alam.Waktu kegunaan: 2ptg-6ptg (Ahad), 5ptg-11mlm (Isnin dan Rabu).Sila bawa kad pelajar semasa membuat tempahan.Saya harap pelajar NR menggunakan kemudahan ini sepenuhnya.


Ini membuktikan bahawa Y. Berbahagia Dato' amat menitikberatkan kebajikan para pelajar UiTM. Mungkin ini adalah salah satu platform yang cuba dilakukan oleh Y. Berbahagia Dato' dan pelbagai rancangan lain akan menyusur kemudian.

Aku berharap sangat, pelajar UiTM dapat memanfaatkan apa yang telah diusahakan oleh Y. Berbahagia Dato' untuk kita. Menjadi masyarakat yang berterima kasih tidak merugikan sesiapa. Wallahuallam...~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...