Total Pageviews

Wednesday, April 27, 2011

Terima Kasih | Thank you | Xie-Xie | Nandri | Syukran | Arigato hait..

first time korang bace tajuk entry aku ni ape yg korang fikir?
tepuk tepuk terima kasih ??? hahahaha..... malangnya bukan berkenaan dengan tepuk-tepuk terima kasih.. tapi berkenaan dengan terima kasih.. 


nak berterima kasih pada sapa ye tak?? mak? ayah? adik? abang? kakak? pakcik mahupun makcik??? persoalan disitu.. ayah ke, mak ke, abang ke, kakak ke 
(tak kesah la. nak taip ramai sangat) dorang sume tu sah2 la kena berterima kasih..

ok, malas nak melalut.. karang tak sia-sia blog teman ni kena carut.. 
ekceli, aku nak berterima kasih kat empunya blog 


 sebab ape? mengapa? bagaimana?.....
aku nak berterima kasih pada empunya blog tersebut kerana telah membuat promotion blog aku kat FB & blog dye.. 





giler arghhh.. ade orang tolong promote kan blog aku. thanks alot.. siap buat executive summarize lagi psal blog aku tuh.. terbaek le.. 


pergh siap letak blog badge kat side bar dia plak tuh.. (bawah ana raffali kot.. ) hehehe...
apa-apa pun.. aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada tuan punya tanah sebidang ni http://unpredictablexperience.blogspot.com/

jasamu akan ku kenang.. 

****************************************************

nota kaki : tak rugi pun cakap terima kasih..




2 comments:

  1. haha..thank you bro..!! ni lg besar promosi ni.. hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...