Total Pageviews

Saturday, July 30, 2011

Hoi!!! hon sape tuh???

Pon pon pon….
Korang agak2 ape bunyi tuh???
Ok sebelum pape, Assalamualaikum dan salam sejahtera…
Ha! Ape benda yg aku tulis awal-awal tu kan??
Kalau Korang jawap……

Thursday, July 14, 2011

Burung Merpati

Assalammualaikum.. salam sejahtera kepada semua readers..
lama jugak tak update blog aku ni. 
nak buat camne sibuk & takde idea yg bernas sgt.. 

ok berbalik kepada tajuk entry... 
cerita ni dah lama aku nak tanye.. cuma...

Saturday, July 9, 2011

Blog Mention

Assalammualaikum.. salam sejahtera.. 
sari berita penting.... 
ok stop it.. aku dah mula nak merepek lagi.. 
hehehe. sori guyz,ni memang perangai aku.. hehehe. 
entry pasal blog mention kan???
ok camni cerite nye... 

Friday, July 8, 2011

GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!

Assalammualaikum... salam sejahtera...
bila baca tajuk entry ni
aku rasa semua reader taw kan benda ape ni kan.. 
tapi kepada yang tak taw tu.. 
ok2..... camni la citernye.. 

Tuesday, July 5, 2011

Kahwin itu HARAM

Ha!!! amacam reader???
percaya tak kahwin tu haram?
mesti macam-macam benda yang bermain difikiran kamu kan???
ok.. camni la ceritanya.....

Monday, July 4, 2011

Akak Senior Tu Orang Kampung Aku...

apa pendapat readers pasal senior junior ni???
mesti ada pros and cons kan...
dan setiap orang tu ada pengalaman jadi junior mahupun senior.. 
betul tak???? pastu...

Sunday, July 3, 2011

Yay! Aku dapat hadiah..

Baca entry ni pun dah bunyi gembirakan???
hahahaha.. sape tak gembira weh.. 
betul tak??? ce angkat tangan sape tak gembira,
bila dapat hadiah....???

Saturday, July 2, 2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

Assalammualaikumm... Uitt2 mal.. benda ape plak ko nak buat ni???
ha ni berkaitan dgn member aku kot. 
budak opto.. dia ada.... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...