Total Pageviews

Saturday, February 15, 2014

Gambar : Pesisir Pantai

Dah lama aku tak update blog ni.. yes! mmg lama.. sangat lama....
frankly, aku sangat bz.. since aku kerja call centre agent.. 
then aku dapat pergi ke.... 
tempat yang lagi bagus... so selama lebih kurang 9 bulan aku bertapa di suatu tempat di tengah bandar Kuala Lumpur... When i saw others blogger keep updating their blog, so i'm feel envy on them...

Dengan perasaan cemburu tu la aku menaip la awal awal pagi gini.. sbb aku tengah keje.. hehehe. 
keje dah setel, so aku isi masa nak share gambar aku ambil tak lama dulu.. kira baru jugak la..


Place that so near to my residence... Teluk Cempedak... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...